Trendigt namnhalsband

Trendy navnekjede

Når vi nærmer oss slutten av året, blomstrer mani for jul dag for dag. Følgelig øker jakten på gode gaveideer til dine kjære på markedet. Forrige uke ble jeg veldig overrasket over å se at folk har begynt å se etter unike gaveideer.

Personlig tror jeg at skreddersydde smykker er det beste, siden disse gavegjenstandene tilhører dem selv og ingen andre kan få dem. Du kan gi dem til barn, foreldre, ektefeller og andre spesielle personer som står øverst på listen, men det er én viktig gruppe som ingen kan ignorere, nemlig motedivaene! Dette er jentene som følger de siste smykketrendene for å se søte og karismatiske ut, og det tilpassede navnekjedet er den mest trendy gaveideen denne julen.

Hvis noen er fra rundt 80-tallet, er jeg sikker på at de husker populariteten til tilpassede navnekjeder som nesten alle tenåringsjenter pleide å bruke. Disse halskjedene var kule nok å ha på den gangen, men jeg hadde ingen anelse om at de ville bli så populære igjen i 2021. Bare for å gi deg litt historie, har disse navnekjedene blitt sett på populære kjendiser fra Rihanna, Madonna, Kim Kardashian og andre . Men det mest ikoniske navnet må være Sarah Jessica Parker da hun hadde på seg navnekjedet «Carrie» i Sex & the City! Hun gjenopplivet trenden og gjorde den populær igjen. Så det er viktig at hver jente må ha en med seg! Det er bare det at du kan kjøpe med et navn inngravert og gi det i gave til bestevennen din og så videre. Er det ikke fantastisk?

Mens smykker alltid er en fantastisk gave, er tilpassede navnekjeder enda bedre. Enten det er et enkelt armbånd med charms å ha på eller et 24 karat gull med smaragddiamanter på toppen, det å få det i gave snakker høyt om intimiteten mellom menneskene. Navnekjeder i gull og sølv er virkelig en av de beste gavene å gi noen du er glad i og bryr deg om. Nedenfor er noen grunner til at jeg synes det bør være den første ideen å tenke på når man tenker på en god gave til jul

Navnet inngravert på kjedet skiller én person. Navnet skiller dem fra andre og det ville ikke være galt å si at mottakeren vil dele eliteidentitet og unikhet
Et navn beskriver en person. Foreldre gjør sitt beste for å velge sterke og elskelige navn til barna sine og har en profeti om hva barna deres vil bli i fremtiden. Skreddersydde navnekjeder gjør det mulig å sette et personlig preg for bedre å beskrive en person på en unik måte

Et tilpasset navnekjede kan gis til hvem som helst og bæres hele tiden uavhengig av alder og kjønn. Dette smykket er det mest trendy og går aldri av moten. Det kan være for nyfødte eller modne mennesker og det kan brukes i alle miljøer som formelle eller vanlige festklær.
Et skreddersydd navnekjede viser ens kjærlighet og hengivenhet til mottakeren og det er en omsorgsfull gave til jul. Hvordan lage et skreddersydd navnekjede er et spørsmål om selvransakelse, og du trenger ikke spørre noen før du faktisk blir involvert i dette designarbeidet.

Tillbaka till blogg