Personligt namnhalsband - är det smaklöst?

Personlig navnekjede – er det smakløst?

Trender kommer og går, og vi har alle opplevd trender som vi ikke kan glemme og som vi heller ikke vil oppleve. Noen trender vil definitivt komme tilbake, og noen er kommet for å bli lenge.

Navnekjeder er et godt eksempel på populære halskjeder, men er de trendy eller smakløst?

Fortsett å lese for å lære mer om navnekjeder og hvordan du bruker dem.  • Du vil lære i dette innlegget
  • Er navnekjeder smakløst?
  • Er det rart å ha et kjede med navnet ditt på?
  • Er det rart å ha på seg et kjede med kjærestens navn på?
  • Bør jeg gi kjæresten min et kjede med navnet mitt på?
  • Hvordan bære et kjede med et navn?
  • Konklusjon
  • Er navnekjeder smakløst?

Navnekjeder er tilgjengelig her på Stanbarry
Vi har alle sett halskjeder som får deg til å skrike fordi de ødelegger brukerens utseende, men du vil gjerne vite at navnekjeder ikke er smakløse. Navnekjeder er trendy og veldig populære i dag.Med personalisering som en av de største trendene i smykkeverdenen, er det ikke overraskende å se at navnekjeder er ikke noe klebrig

Et navn resonerer med din sjel, din ånd og din identitet, og med navnet ditt pyntet på halskjedet/kroppen din; da vil det styrke personligheten din samtidig som den styrker deg. Kjernen i ditt navnekjede som gir deg kraft

For å feire den styrkende ånden til din identitet og sjel, kan et navnekjede være det beste du kan gjøre for den fineste samlingen din. navnekjedene er laget av de fineste høykvalitetsmetaller som messing, sølv, gull og stål, og de personlige navnekjedene er tilgjengelige i forskjellige design. Du får velge font, stil, design og hvilket navn du vil ha på kjedet

I denne artikkelen tar vi en titt på alt du trenger å vite om navnekjeder, og hvorfor det kan være et godt grep å kjøpe ett navnekjede til deg selv eller partneren din.Er det rart å ha et -kjede med navnet ditt på?
Hvorvidt det kan være ubehagelig å bære et navnekjede eller ikke, kan avhenge av dine preferanser. Mens noen mener at navnekjeder er den beste og viktigste delen av smykkekolleksjonen deres, orker andre ikke i det hele tatt og synes det er ganske ubehagelig. Så er det rart å ha et kjede med navnet ditt på? Vel, vi vil kanskje si det.
Men før vi avskriver navnekjedet og om du skal bruke det eller ikke, la oss ta en rask titt på historien til navnekjeder

Selv om kjendiser som er forelsket i navneskiltsmykker som vanligvis er et gullkjede som kunngjør brukerens navn, har gjort det i årevis, har denne trenden vært en del av mange kulturer i flere tiår, og har blitt sett på steder som f.eks. Italia og Puerto Rica. Det samme har man selvfølgelig sett med hiphop- og popartister, som trenger navnene deres på halskjedene sine.

I dag går de fleste navneskilt ofte under navnet Carrie-kjeder, og selv om det går tilbake måneder i veldig lang tid

Merk at hvis du er usikker på om du vil bruke et halskjede med fullt navn, er det lurt å velge et halskjede med kun initialene dine.
Husk at navnekjedet blir litt rart når du får alle til å lese og si navnet ditt høyt. Det ville også tiltrekke seg gjøk, og derfor synes vi navnekjedene kan være litt klebrige og rare.Er det rart å ha et kjede med kjærestens navn på?Selv om svaret på dette spørsmålet vil avhenge av hvordan forholdet deres ser ut og hvor lenge dere har vært sammen, vil vi si at du bør unngå å gi kjæresten din et kjede med navnet ditt på
Selv om et navnekjede er noe av det beste du kan investere i, kan det være lurt å ta et lite skritt tilbake hvis du ikke er så gal etter å ha på deg et navnekjede hvis du bruker et navnekjede med kjærestens navn.

Et halskjede med navnet ditt stilt på vil smigre sjelen din, og det er også en god idé hvis du leter etter en personlig gaveide til noen spesiell.

Med navnet eller initialene deres. på kjedet kan du lage noen av dine mest elskede øyeblikk på en herlig måte.

På den annen side er det kanskje ikke den beste ideen å bruke et navnekjede med andres navn på, spesielt kjæresten din. Navn. Hvis du må ha en del av mannen din på deg, kan det være lurt å prøve et halskjede med initialene deres.

Et begavet halskjede med hans initialer i stedet for initialene vil få henne til å føle seg innbilsk. Det skaper en illusjon om at han prøver å stemple deg som sin, og det er ikke mange av oss som tar det positivt. Så ja. Det er rart å ha et halskjede med kjærestens navn på.

Bør jeg gi kjæresten min et halskjede med navnet mitt på?


dette spørsmålet ville avhengig av hvordan forholdet deres ser ut og hvor lenge dere har vært sammen, vil vi si at du bør unngå å gi kjæresten din et kjede med navnet ditt på.
Det kan evt. virker romantisk fra ditt perspektiv, men hvis du for eksempel er i et nytt forhold, vil halskjedet med navnet ditt få deg til å fremstå som en veldig besittende partner, og ting kan gå av stabelen fra det øyeblikket.

Hvis du er tilbøyelig til å gi henne et personlig halskjede, velg et halskjede med initialene hennes, eller enda bedre, gjør litt research og finn ut hva hun elsker, og la deretter halskjedet designes med det hun liker.

Så, NEI. Ikke gi kjæresten din et kjede med navnet ditt på. Det er sinnsykt, du vil se ut som en sinnsykt legitim partner, og hun vil ikke være sammen med en slik person.Hvordan bære et navnekjede?


I tillegg til å være et politisk og kulturelt symbol, har navnekjeder eksistert ganske lenge, og de var definitivt på mote-/popscenen før 80-tallet.

I 90-tallet ble de popularisert av Sex and the Citys Carrie Bradshaw, og hvis du liker navnekjeder, må du passe på at du bruker dem riktig.

Her er noen måter å bære disse uhyrlig søte, eklektiske og superchic halskjedeneEt kort navnekjede er perfekt for en enkel t-skjorte med rund hals eller en bluse med de to øverste knappene åpne.
Bruk den med en underkjole for en chic cocktaillook.
Du kan også bruke den med en rullekrage.
Sett den på lager med et vanlig halskjede
Bare sørg for at materialet som brukes og personaliseringen passer til antrekket og annet tilbehør.


Konklusjon
Navnekjeder er stilige og trendy i dag

Hvis du liker personlige smykker, vil du forelske deg i et halskjede med navnet ditt på

Prisen på personlige halskjeder varierer, men du vil ikke se smakløs ut i et navnekjede, så lenge det er godt designet.

.
Tillbaka till blogg