7 fina idéer för parsmycken

7 gode ideer for parsmykker

Å dele vakre parsmykker med en du er glad i er en trend som for tiden vokser i popularitet. Selv den engelske kongefamilien bytter matchende smykker med sine kjære.

Det er så mange forskjellige måter å delta i denne voksende tradisjonen på. Du kan velge å gjøre det diskret, med et sett med ringer som ser hele ut på egen hånd. Eller du kan gå helt ut og få smykker som ikke ser komplette ut uten den andre halvdelen din.

Fordi det er så mange stiler å velge mellom, har vi satt sammen noen ideer for å hjelpe deg i gang. <. t8>
ANHENGET MED "TO HALVDELER AV EN HELHET". De bæres vanligvis på en kjede som et halskjede, og du kan finne disse anhengene i mange forskjellige former og stiler. Fra puslespillbrikker til sammenvevde hjerter - med litt søk vil du garantert finne stilen som virkelig taler til dere begge som par.

Det beste med disse anhengene er at man vil aldri være komplett uten den andre. Den formidler virkelig ideen om å være en del av noe større, samtidig som den fortsatt er søt og moderne.

MATCHING ARMBAND
Få et sett matchende armbånd er en enkel måte å få en følelse av parsmykker samtidig som du holder det på et lavt nivå. Vi vil imidlertid foreslå noe litt mer elegant for hverdagsbruk

Matchende armbånd kan i så mange forskjellige stiler. Det er metallbånd som er enkle og noen som er bejeweled. Det finnes forenklede perlekjeder og armbånd med mange sjarm.

Heldigvis kan du med armbånd enkelt mikse og matche med andre typer smykker uten å bekymre deg for at de skal være i veien. Og du kan få den samme romantiske følelsen selv om den ikke er like fremtredende som andre smykkestiler.

Å vite at partneren din bærer nøyaktig det samme armbåndet kan være den rette mengden romantikk for noen moteriktige par.

TILKOBLINGSRINGER
Som under alle forhold fungerer disse ringene best som et par

De er utformet på en slik måte at de er komplette alene, men kan låses sammen for å gi et enda bedre bilde når de settes sammen. Ved første øyekast ser ringen rett og slett ut som en hvilken som helst annen ring. Men når den holdes oppe ved siden av sitt matchende par, og du ser at ringen er en del av et helt annet design.

Disse typene ringer fungerer best for de som vil at smykkene deres skal se uavhengige ut ved første øyekast , men hvem kan satse på wow-faktoren når de dukker opp med kjæresten sin.

LÅS OG NØKKEL CHARM
Denne typen parsmykker dreier seg om idé om en nøkkel som passer inn i en lås. De er ganske romantiske og lunefulle og trenger ikke alltid å være i form av en bokstavelig lås og nøkkel. Du kan finne disse sjarmene i forskjellige former som hjerter eller dyr.

Det spiller på den søte ideen om at en person er ment for kun én person med den rette "nøkkelen" til hjertet. Ingen andre vil gjøre det. Å ha på seg et synlig sett med smykker som viser frem denne ideen kan være veldig søtt og romantisk.

PERSONLIGE GRAVERINGER
Du kan gravere omtrent alle typer smykker du ønsker. Det kan være en ring eller et anheng eller til og med en ørering om du vil

Disse graveringene kan også si hva du vil ha på dem. Husk å tenke på størrelsen på det aktuelle smykket. En populær graveringside er å ha en -jubileumsdato for alltid innebygd i smykket.

Sørg for å sjekke ut vår samling av jubileumsgaver i sterling sølv.

En annen populær gravering ideen er å ha graveringen på innsiden av ringremmen.På denne måten kan du alltid ha en hemmelig sjarmerende melding med deg, men uten å la distraksjonen av graverte ord ta bort det generelle utseendet ditt

MINNEBOKSER
Lås er alltid et godt valg når det kommer til parsmykker. Alle kan huske en gang de har sett en medaljong med et bilde av en kjær inni. Det er en søt gest å alltid ha et bilde av personen du elsker ved siden av deg til enhver tid.

Hvorfor bli der? Medaljonger kan brukes til å bære alle slags forskjellige minner. Bilder er klassiske, men det finnes også moderne måter å bruke smykker på.

Du kan samle litt sand fra en tur dere har gjort sammen og oppbevare den inne for å oppbevare den trygt. Eller kanskje dere kan utveksle notater med hverandre og dele årsakene til at dere bryr dere om hverandre. I stedet for å lagre den typen kjærlig melding i en boks et sted, hvorfor ikke legge den på et sted hvor du lett kan nå den og lese den igjen når du vil? >
Denne typen halskjede er den typen smykkepar der du starter med ditt eget halskjede. Så bytter du dem med hverandre og bærer halskjedene deres i stedet for dine egne.

En populær idé er å ha den andre personens navn på halskjedets anheng. Ved å ha navnet til din kjære rundt halsen, kan du vise verden at du er deres.

En annen idé er å sette enda et dyrebart smykke på en kjede, for eksempel forlovelsesringer, og erstatte dem. På denne måten bærer dere hver en viktig del av den andre mens dere fortsatt er stilige.

PAR-SMYKKER FORBINDER DEG OG DIN ELSKADE PÅ EN HELT NY MÅTE.
Det høres kanskje litt dumt ut når du først hører om parsmykker. Likevel opplever mange par at disse smykkene er en måte å føle seg knyttet til sin ektefelle eller partner, spesielt når de må separeres på grunn av arbeid eller andre forpliktelser.

Det er fint å se ned og se et personlig tilpasset armbånd rundt håndleddet som umiddelbart minner deg om noen du elsker. Det kan få deg til å føle at de er rett ved siden av deg. Det er en garantert måte å forgylle dagen din på.

.
Tillbaka till blogg